Nyt on tovi vierähtänyt edellisestä postauksesta, mutta se johtuu yksinkertaisesti siitä etten ole saanut mitään valmiiksi. :) Tämä taas johtuu siitä, että aloitan jatkuvasti uusia juttuja, mitkä vie aikaa vanhoilta ja sitten kaikki on kesken. Mutta nyt ajattelin ottaa itseäni niskasta kiinni ja saada asioita valmiiksi.

Tällä hetkellä, ja parina viime päivänä ja ilmeisesti myös useana tulevana päivänä, kelit pihalla eivät ole olleet kovin kaksiset. On ankeaa ja harmaata ja tihuuttaa ja on loskaa ja kuraa. Tästä ahdistuneena päätin tuoda hieman kevättä kotiin ja ostimme tulppaaneita.

Kukat oikeasti piristävät koko asunnon! Meillä kukkia ei kauhean usein ole, koska kissojen vuoksi niitä pitää koko ajan vahtia. Jostain olen joskus kuullut (tiedon todenperäisyydestä ei ole mitään tietoa), että tulppaanit ovat myrkyllisiä, joten näitä vahdin erityisen tarkasti. Se tarkoittaa sitä, että kun siirryn huoneesta toiseen myös tulppaanit tulevat mukana. Mutta saanpahan katsella niitä sitten koko ajan. :) Ja kyllä se on täysin sen arvoista.