Olen aloittanut neulomisen opettelun tekemällä sukat. Toki ihan ensimmäiset tuli tehtyä jo ala-asteella, mutta eipä se silloin oikeastaan jaksanut innostaa. Sitten kun se taas alkoi innostaa, niin käytönnössä kaikki oli jo unohtunut. Mutta onneksi sain asiantuntevaa opastusta, ja kyllä niitä ohjeitakin lopulta on oppinut lukemaan. :)

Tässä olisikin nyt näytillä muutamia sukkia joita olen viime aikoina tehnyt.

Yllä lyhytvartiset kotisukat. Lanka on melko ohutta, mutta näiden sukkien ei ole tarkoituskaan olla saapassukat, vaan kotona köllöttelyä varten tehdyt. Näissä nuo raidatkin osuvat sopivasti kohdalleen, vaikka en niitä kyllä mitenkään erityisesti kohdistanut. Aloittelijan tuuria. :)

Tässä kahdet Pikkuiselle tekemäni sukat. Nämä on tehty Novitan ohjeella, jota ilmeisesti myös Martat käyttävät. Tästä en kyllä ole ihan varma, joten pahoittelen jos olen väärässä.

Alla on sisareni Pikkuiselle tekemät ihastuttavat hiiri-sukat, joissa on silmät ja korvat ja kaikki. Nämä saatiin joululahjaksi, ja käyttöön menevät varmasti kunhan aika koittaa. :) Valokuvaajasta johtuen sukat eivät ole samannäköiset kuin livenä, mutta käsityksen tästä saa ainakin.