Tänään tuli taas todistettua se, että kun asuu kahden kissan kanssa, käsitöiden kanssa täytyy olla tarkkana. Niitä ei suinkaan voi jättää lojumaan mihin sattuu, vaan kaikki pitää aina jemmata.

Viime syksynä innostuin tekemään heijastinkukkia Novitan pitsikukka-laitteella. Tämän ohjeen kehittelin ihan omasta päästä yrityksen ja erehdyksen kautta. Eli ensin pujottelin pitsikukka-laitteeseen tavallista lankaa, jonka jälkeen pujottelin siihen päälle Kauhavan kangas-aitasta ostettua heijastinnarua. Näistä tuli ihan nättejä joten jaoin niitä pikkujoululahjoiksi ystäville ja sukulaisille.

Yllä heijastavina ja alla ilman salamaa.

Yllä olevassa kuvassa olevan oli tarkoitus mennä isosiskolleni. Minun on pitänyt viedä tai lähettää se hänelle jo monta kuukautta, koska pikkujoululahjasta todellakin oli kyse. Nyt olen pikkusiskoni kanssa menossa kyläilemään isosiskon luo, joten ajattelin, että tällä kerralla muistan ottaa kukan varmasti mukaan kun laitan sen jo valmiiksi lipaston päälle eteiseen. Hyväuskoisena ajattelin, että koska kissoja on periaatteessa kielletty menemästä lipaston päälle, niin kukka on hyvässä turvassa hetken aikaa siellä. Olin väärässä, ja tässä tulos.

Löysin tämän kävelyltä tullessani olohuoneen lattialta. Kissat makoilivat sohvalla hyvinkin syyttömän näköisinä. En voinut muuta kuin nauraa. :D