Jotenka tästä leivonnanhimosta johtuen leivoin alkuviikosta täytekakun. Se oli toinen täytekakku, jonka olen leiponut elämäni aikana. Innostus tähän kakun tekoon sai alkunsa Ullan Unelma -kutsuilta, jotka ystäväni emännöi. Ostin näiltä kutsuilta pursotuspussin ja tavallisen tähtityllan. Pakkohan niitä oli päästä kokeilemaan. :)

Kakusta tuli hyvää, joskin hieman kuivaa, ja ihan nättikin siitä tuli, kun kuorrutuksella sai kaiken piiloon. :) Eniten ongelmia tuotti kakkupohjan leikkaaminen kolmeen osaan. Ongelmaa saattoi edesauttaa se, että en jaksanut odottaa kakkupohjan kunnollista jäähtymistä, ja aloin leikata sitä jo lämpimänä. Tämä ja onnettomat leikkaajan taitoni johtivat siihen, että kakun keskimmäinen osa koostuu pienistä paloista ja murenista. Mutta eipä sitä kukaan huomaa, joten en ottanut asiasta sen kummempaa stressiä. :) Ja tulipahan sekin nyt todettua, että ensi kerralla teen kääretorttupohjan tai -pohjia, jotka asettelen päällekkäin. Luulen että selviän helpommalla.

Ensi kerralla haluan myös kokeilla tehdä kuorrutuksen suklaavaahdosta, ja myös jonkinlaisia muita koristeita haluan kokeilla, vaikka jotain hedelmiä, niin että tulisi vähän pirtsakamman värinen. Jos ikinä saan oikeasti tätä toista kakkua tehtyä, laitan siitä kuvia.Tapanani on kuitenkin suunnitella paljon enemmän kuin saada oikeasti aikaan, joten katsotaan sitä sitten tulevaisuudessa, kuinka kakuntekemiseni etenevät. :)