Viikonloppuna olin siskojeni kanssa Tampereella Taikasormet-kädentaitomessuilla. Messuilu on äärimmäisen hupaisaa puuhaa kun ei ota touhua liian vakavasti ja muistaa sen, että muitakin ihmisiä on varmasti liikkeellä eli ahdasta ja tukalaa on varmasti jossain vaiheessa.

Tietysti messuilta tuli tehtyä myös erinäisiä hankintoja, joihin olen oikein tyytyväinen. :)

Ylinnä on aivan ihanaa lankaa, jonka värejä kuva ei näytä sellaisina kuin ne ovat. Oikeasti värit ovat kirkkaita ja oikein ihanan pirteitä. :) Lanka on liukuvärjättyä 100% villaa virolaiselta valmistajalta. Ajattelin että tästä voisin koittaa saada aikaan revontulihuivin, kiitos siskoni antaman inspiraation. :)

Alinna kuvassa on päänhierontalaite. Tämä on aivan ihastuttava väline, jonka ostamisesta myös mieheni on hyvillään. Tällä laitteella siis sorkitaan päänahkaa, ja sekös vasta tuntuu hyvältä.

Messuilta löytyi myös ihanat kissa-korvakorut, jotka ovat SK-Puiset -nimisen yrityksen tuotantoa. Ihastuin näihin välittömästi, joten pakkohan ne oli saada. Korvisten vieressä on isosiskoni Pikkuista varten ostama Pylly-pyyhenappi. Tämäkin herätti huomion ja ihastuksen heti. :)