Jokin aika sitten sain valmiiksi parikin vaatekappaletta. Tosin nyt hieman vääristelen totuutta, koska itselleni tekemä hihatin on edelleen viimeistelemättä. Näin tuppaa käymään kun innostun jo seuraavasta työstä ennen kuin edellinen on valmis. :)

Mutta tässä ne nyt kumminkin ovat. Ensimmäisenä on Pikkuiselle tekemäni neule. Se on myös kaikkien aikojen ensimmäinen neule minkä olen ikinä tehnyt. Ohjeen luvussa oli hieman ogelmia, ja luulen että olen yhdistänyt kauluksen väärin muuhun vaatteeseen, mutta kyllä se ihan hyvältä silti näyttää. Ja taitojeni tasoon nähden olen oikein ylpeä tästä tuotoksesta.

Alla lähikuva noista kuvioinneista.

Valitettavasti en osaa ottaa kunnollisia kuvia, niin että salama ei väläyttäisi liikaa tai muuta sellaista, mutta kyllä näistä idea ainakin välittyy. :)

Ohjeen löysin netistä, mutta en enää muista mistä. Se saattoi olla muutamien vuosien takaisesta Moda-lehdestä, mutta en menisi vannomaan. Myöskään langan merkkiä en muista, mutta pehmeästä ja karhimattomasta on kysymys.

Ja tässä sitten kuva hihattimesta, jonka ohje on otettu Kauhavan Kangas-Aitan sivuilta ja lanka on myös heiltä tilattua lenkkimohairia. Jos ikinä saan tämän tuotteen viimeisteltyä, laitan siitä kuvia niin että se on päällä, mutta tässä se on tasona.