Olen ehtinyt väsäillä myös pari lelua, sekä itseni että Pikkuisen iloksi. Tässä vaiheessa taitavat kyllä olla vielä enemmän omaksi ilokseni. :)

Tämän härpäkkeen nimi on Sputnik-lelu ja ohjeen löysin puolivahingossa Kauhavan Kangas-Aitan sivuilta. Lankana olen käyttänyt omia jämälankoja, en ohjeessa mainittua saalilankaa. En ole vielä ihan varma mikä tämän käyttötarkoitus on, mutta ehkä sille vielä jokin paikka löytyy. Tein tämän ihan siitä syystä että halusin virkata, ja tämä vaikutti loistavalta välityöltä. :) Jossain vaiheessa haluaisin ehkä tehdä toisenkin, mutta hieman kirkkaammista ja iloisemmista väreistä, tästä kun tuli nyt hieman syksyisen värinen.

  

Yllä on Väinö-lammas. Ohje on Suuresta Käsityölehdestä nro 3/2009. Lankoina käytin ohjeessa mainittuja Pampula-lankaa sekä Sohvi-saalilankaa. Ainoa eroavaisuus omassani on silmät, jotka tein mustalla langalla, en napeista. Suuta Väinöllä ei myöskään ainakaan vielä ole, koska tällä hetkellä Väinö on mielestäni melko sympaattinen ilmankin suuta. :)

Manu tutustumassa Väinöön. :)